Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kolega Orizont Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Scaun de birou Malatec, suport picioare, piele ecologica
365 lei
Brand
Malatec
Cod produs
00023286MK
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pret 365 Ron plus tva
Cantitate Minima 4 Bucati
Livrare in 7 zile de la Producator Polonia Direct catre Client prin Curier Dpd
Taxe livrare incluse in pret
Se emite factura Proforma,necesar plata inaintea comenzii.

Descriere:

ROTI DE CAUCIUC - utilizarea rotilor de cauciuc inseamna ca podeaua nu este expusa la zgarieturi si covorul ramane intact. Rotile fac solul sigur, iar deplasarea lor este silentioasa si confortabila . Baza cu cinci stele din otel cromat cu roti duble asigura o miscare stabila si adauga un plus de eleganta fotoliului.
SUTIERA EXTENSIBILA - In plus, scaunul are un suport pentru picioare retractabil, pliabil, ascuns sub scaun, care asigura confortul in utilizare si imbunatateste circulatia sangelui in picioare . Pozitia corecta minimizeaza oboseala corpului si elimina durerile musculare cauzate de pozitionarea incorecta. Ai grija de sanatatea ta si de sanatatea membrilor gospodariei tale!
AJUSTARE - scaunul poate fi ajustat la nevoile individuale, datorita carora obtinem un confort incredibil de utilizare; are scaun reglabil pe inaltime . In plus, functia de culcare va permite sa inclinati scaunul , ceea ce va va permite sa va relaxati pentru un moment (poate fi blocat intr-o anumita pozitie). De asemenea, suportul pentru picioare este reglabil/extensibil.
MONTARE RAPIDA SI USOARA - intregul proces de asamblare a scaunului este rapid, usor si placut. Nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute. Datorita folosirii pielii ecologice, scaunul este usor de curatat, tot ce ai nevoie este o bucata de carpa umeda.
SPECIFICATIE - culoare material: negru; material: piele ecologica; baza: otel cromat; roti: cauciuc; mecanism: parghie (fluture); sarcina maxima: pana la 130 kg; diametrul pin 2cm; suport pentru picioare: 38 x 22 cm; scaun: 51 x 46 cm; spatar: 66,5 x 50 cm; dimensiuni: 102 - 110 cm; greutate fotoliu: 16 kg; greutate cu ambalaj: 17,8 kg.

SPECIFICATIE:

culoare material: negru
material: piele ecologica
baza: otel cromat
roti: cauciuc
mecanism: parghie (fluture)
sarcina maxima: pana la 130 kg
dimensiuni (latime/inaltime): 102-110 cm
diametrul acului 2cm
taburet (latime/inaltime) 38 x 22 cm
scaun (latime/inaltime) 51 x 46 cm
spatar (latime/inaltime) 66,5 x 50 cm
greutate fotoliu: 16 kg
greutate cu ambalaj: 17,8 kg

Un scaun de birou care se adapteaza perfect la silueta scaunului, tapitat cu piele ecologica moale. Este profilat pentru a asigura confort maxim, chiar si dupa ce a stat mai multe ore pe scaun. In plus, scaunul are un strat dublu de burete, ceea ce mareste semnificativ confortul de utilizare. Tetiera inalta, incorporata si profilarea adecvata garanteaza functionalitatea si sprijinul pentru cap, iar scaunul larg va permite multe ore de lucru. Cotierele sunt moi si confortabile, ceea ce reduce durerea de cot si sarcina asupra coloanei vertebrale.
Din Gura in Gura