Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kolega Orizont Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Set 18 piese detailing auto, curatare interior si exterior
4999 lei
Brand
Xtrobb
Cod produs
00022626MK
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se vinde en-gross
Pret 49,99 Ron plus tva bucata
Cantitate Minima 20 Bucati,taxele de livrare sunt incluse in pret.
Livrare in 7 zile,de la Producator Polonia direct catre client prin Dpd Curier.
Se emite Factura Proforma,Necesar plata prin Transfer Bancar.

Descriere:

SET MARE PÂNA  LA  19  PIECI  -  Acest set extins de ingrijire a masinii ofera o gama completa de instrumente si accesorii pentru a curata si intretine eficient vehiculul. Cu perii, o manusa de spalat, prosoape, o matura si o husa convenabila, vei avea tot ce ai nevoie pentru ca masina sa arate cat mai bine .
AMBALAT IN  CAUCE -  Toate uneltele si accesoriile din set sunt ordonate si depozitate intr-o punga durabila si compacta cu fermoar.  Carcasa ajuta la pastrarea totul intr-un singur loc , astfel incat sa puteti depozita setul in siguranta atunci cand nu il utilizati.
PRACTIC PENTRU CURATAREA INTREGULUI VEHICULUL -  un set complet pentru curatarea detaliilor interioare si exterioare, indeparteaza perfect praful, murdaria si praful din locurile greu accesibile din masini, camioane, motociclete, scutere, remorci etc.
APLICATIE VERSATILA -  kit de curatare de inalta calitate Indeplineste diferitele nevoi de curatare a masinii sau multe tipuri de curatare casnica.
SPECIFICATII  - material: poliester, microfibra, plastic; culoare: negru, rosu; numar accesorii: 19; dimensiuni: 28,5 x 24 x 8,5 cm; greutate: 1,20 kg; greutate pachet: 1.250 kg.

SPECIFICATIE

material: poliester, microfibra, plastic
culoare: negru, rosu
Numar de accesorii: 19
dimensiuni: 28,5 x 24 x 8,5 cm
greutate: 1,20 kg
greutate pachet: 1.250 kg

INCLUS

caz
prosop
cauciuc
manusa
2x burete
5x perii
4x perie
1x perie tripla
3x perii indoite

Trusa de ingrijire a masinii este o colectie extinsa de instrumente si accesorii concepute pentru a va mentine vehiculul curat, lustruit si ingrijit. Auto detiling este o serie de tratamente de curatare si ingrijire care necesita utilizarea de accesorii profesionale. De aceea, ne-am indeplinit nevoile creand kituri cuprinzatoare de detaliere a masinii, care vor face mai usoara restaurarea vehiculului dumneavoastra la starea de showroom.
Din Gura in Gura