Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kolega Orizont Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Perii de curatare, bureti Bigstren, pentru burghiu 22 piese
3799 lei
Brand
Bigstren
Cod produs
00021802MK
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se vinde en gross
Pret 37,99 Ron plus tva bucata
Cantitate Minima 40 Bucati,taxele de livrare sunt incluse in pret.
Livrare in 7 zile,de la Producator Polonia direct catre client prin Dpd Curier.
Se emite Factura Proforma,Necesar plata prin Transfer Bancar.

Descriere Produs:

SET XXL MARE  - intregul set are pana la 22 de elemente pentru curatarea, curatarea si lustruirea diferitelor tipuri de acoperiri. Exista perii de curatare, bureti de lustruit si tesaturi abrazive netesute. Prin urmare, puteti ajusta dimensiunea si tipul adecvat al elementului de curatare la nevoile dvs. actuale , ceea ce creste semnificativ posibilitatile de utilizare a setului.
CURATARE USOARA, RAPIDA SI EFICIENTA  - acestea sunt perii, bureti de lustruit si material netesut pentru montare pe orice tip de surubelnita si burghiu. Au pini universali de 8 mm . Un astfel de set poate fi folosit in industria auto (de exemplu, pentru jantele auto), precum si in atelier si in multe treburi casnice, imbunatatind curatarea practic a tuturor suprafetelor.
MATERIALE DE INALTA CALITATE  - perii periilor sunt fabricati din nailon de rigiditate medie. Este un material durabil care functioneaza foarte bine  la curatarea diferitelor tipuri de suprafete. Materialul netesut si buretii sunt durabili si estetic.
FIXAT CU VELCRO  + EXTENSIE TIBA  - buretii de lustruit sunt un produs de inalta calitate, perfect pentru lustruirea diferitelor tipuri de vopsea . Fiecare burete de lustruit si material netesut este atasat de cap cu Velcro. In plus, setul include o extensie de tulpina. Aceasta extensie de 12 cm este folosita pentru curatarea locurilor greu accesibile.
SPECIFICATII -  numar de elemente: 22; material: PP, altele: fier + burete + nailon + material netesut; rigiditate: medie; nu zgarie armaturile: da; diametru pin: 0,8 cm; lungime extensie: 12 cm; dimensiuni: diametre perie: 5 cm; 8,5 cm; 10 cm; 12 cm; dimensiuni: diametru cap: 10 cm; greutate set: 644 g; greutate in pachet: 860 g.

SPECIFICATIE

Numar de elemente: 22
material: PP, altele: fier + burete + nailon + material netesut
rigiditate: medie
nu zgarie armaturile: da
diametru pin: 0,8 cm
lungime extensie: 12 cm
dimensiuni: diametre perie: 5 cm; 8,5 cm; 10 cm; 12 cm
dimensiuni: diametru cap: 10 cm
greutate set: 644 g
greutate in pachet: 860 g

INCLUS

1 x burete de lustruit Velcro, ondulat (100 mm)
1 x burete plat de lustruit Velcro (100 mm)
1 x cap amortizor cu velcro (100 mm)
1 x extensie cu tija de 8 mm
3 x carpa abraziva moale portocalie
3 x panza abraziva albastra subtire medie
3 x tesatura abraziva visiniu subtire medie
3 x tesatura abraziva verde, tare, groasa
6 x perii de diferite dimensiuni cu tija de 8 mm

Periile, materialele netesute si buretii pentru burghie si surubelnite inseamna curatare, curatare si lustruire mai rapida. Curatarea nu trebuie sa insemne curatarea suprafetelor murdare ore in sir. Setul nostru de curatare vine in ajutor si poate fi montat pe burghiu sau surubelnita. Aceste tipuri de unelte pentru surubelnita sau burghiu au varfuri universale, astfel incat se vor potrivi cu orice dispozitiv, iar atunci cand sunt puse in miscare de actionarea acestuia, vor curata usor, rapid si eficient diverse tipuri de suprafete - chiar si de murdarie mai mare.
Din Gura in Gura