Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kolega Orizont Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei esential, set 10 bucati, 15 ml
255 lei
Brand
Ruhhy
Cod produs
00021938MK
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Se vinde en gross
Pret 25.50 Ron plus tva bucata
Cantitate Minima 36 Bucati,taxele de livrare sunt incluse in pret.
Livrare in 7 zile,de la Producator Polonia direct catre client prin Dpd Curier.
Se emite Factura Proforma,Necesar plata prin Transfer Bancar.

Descriere:

10 AROMURI DIFERITE  - intregul set are 10 arome diferite precum: eucalipt, portocala, menta, lavanda, pin, lamaie, nufar, grapefruit, lemongrass, bergamot. Toate uleiurile sunt sigilate in sticle cu o capacitate de 15 ml fiecare .
PENTRU AROMATERAPIE - experimenteaza aromele noastre magice direct din natura si beneficiaza de proprietatile benefice ale uleiurilor esentiale/de parfum. Creati o atmosfera de relaxare, relaxare si armonie in mediul dumneavoastra.
APLICARE LARGA - uleiurile esentiale sunt utilizate pe scara larga in: odorizante; umidificatoare de aer; filtre pentru aspiratoare; potpourri; seminee; difuzoare; adaugare la uleiul de baza in timpul masajului; aditiv pentru baie; aditiv pentru ungerea parului sau a pielii; in plus fata de scruburile de acasa; aditiv cosmetic; odorizant auto; la sauna; pentru dulap si sertare.
SOLUBILE in apa - deoarece uleiurile sunt solubile in apa , sunt sigure chiar si pentru umidificatoarele cu ultrasunete . Doar adaugati cateva picaturi si porniti umidificatorul.
SPECIFICATIE  - numar de uleiuri: 10; capacitate: 15 ml; numar de arome: 10; inaltime sticla: 7 cm; dimensiuni pachet: 20,5 x 17 x 3,5 cm; greutate: 690 g; greutate in pachet: 766 g.

SPECIFICATIE

Numar de uleiuri: 10
capacitate: 15 ml
Numar de arome: 10
inaltime sticla: 7 cm
dimensiuni pachet: 20,5 x 17 x 3,5 cm
greutate: 690 g
greutate in pachet: 766 g

INCLUS

10 uleiuri
Uleiurile esentiale sunt substante aromatice naturale obtinute din plante care contin mirosuri caracteristice unei anumite plante. Uleiurile esentiale sunt utilizate pe scara larga in aromoterapie, cosmetica, productia de parfumuri, vindecarea naturala si multe alte domenii.
Din Gura in Gura